Blog
Ultraforarbejdet mad: Hvad er det, og hvordan påvirker det din sundhed?
Mad spiller en afgørende rolle i vores hverdag, men ikke al mad er skabt ens. I de seneste år er begrebet ultraforarbejdet mad – ofte forkortet UPF (ultra-processed food) – blevet et varmt emne ind...
Læs mereEr planteprotein bedre end animalsk protein? En guide til forskellene
Protein er en af de vigtigste byggesten i vores kost, men der er ofte debat om, hvorvidt planteprotein kan måle sig med animalsk protein. Hos Baryl har vi et stort fokus på plantebaserede retter, o...
Læs mereEr det muligt at spise klimavenligt uden at blive vegetar?
At spise klimavenligt bliver mere og mere relevant, men betyder det, at man skal blive vegetar for at gøre en forskel? Hos Baryl arbejder vi med bæredygtige løsninger i vores madlavning, og vi ved,...
Læs mereHvad er økologisk mad, og hvorfor vælge det?
Har du nogensinde tænkt over, hvad der egentlig ligger bag det økologiske mærke på din mad? Økologi er mere end bare et label – det er et valg om at støtte bæredygtig produktion, naturlige råvarer ...
Læs mereHvad er forskellen på vegetarisk og vegansk mad?
I takt med at flere mennesker bliver opmærksomme på deres kostvalg og bæredygtighed, er både vegetarisk og vegansk mad blevet mere udbredt. Men hvad er egentlig forskellen på de to? Og hvad betyder...
Læs mereHvordan kan man spise mere bæredygtigt, når man spiser ude?
I en tid, hvor klima og bæredygtighed fylder mere i vores bevidsthed, bliver det stadig vigtigere at tage ansvar for vores madvalg – også når vi spiser ude. Hos Baryl tror vi på, at små valg kan gø...
Læs mereHvad er vegansk mad? En guide til plantebaseret nydelse
I takt med at flere og flere mennesker bliver bevidste om deres kostvalg, har vegansk mad vundet stor popularitet. Hos Baryl ser vi en stigende interesse for plantebaserede retter – både fra folk, ...
Læs mere